Zoeken
Kies uw taal

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk West Schouwen is een apotheekhoudende huisartsenpraktijk, waar we momenteel met vier huisartsen en elf assistenten werken.

In het zomerseizoen worden we regelmatig bijgestaan door een extra assistente en waarnemend huisartsen, in verband met de drukte die het toerisme met zich mee brengt.

We gaan er van uit dat de waarnemer voornamelijk de toeristen en het inloopspreekuur voor zijn of haar rekening neemt zodat de vaste patiënten zoveel als mogelijk toch kunnen blijven rekenen op de zorg van hun “eigen” huisarts, mw. E. van Keeken (bignummer 99066872401), mw. F. Landsman (bignummer 39910384001), dhr. A. Baas (bignummer 39025895001) of mw. E. de Graaf (bignummer 89054531701)

We maken structureel gebruik van de diensten van dokter De Graaf die twee dagen per week spreekuur doet in onze praktijk en dokter Van Keeken die op vrijdag het spreekuur voor haar rekening neemt, daarnaast werken dokter Landsman en dokter Baas full time.

Om de continuïteit van de zorg zoveel mogelijk te waarborgen trachten wij de patiëntenzorg zoveel mogelijk bij dezelfde arts te houden. Geeft u bij het maken van een afspraak derhalve uw arts van voorkeur aan.

De spoedzorg buiten de openingstijden van de praktijk wordt verleend via de huisartsenpost te Zierikzee, waar ook dokter Baas, dokter Landsman, dokter De Graaf of dokter Van Keeken wekelijks een weekend of avond-/nachtdienst doet.

Wij praktiseren vanuit het oude wijkgebouw, aan de Scheepswerfstraat 26, wat we delen met andere disciplines zoals het wijkteam van buurtzorg, de STAR-SHL (bloedprikken), (de trombosedienst) en een diëtiste (en een Cesar therapeut). Wij vinden het prettig deze service onder 1 dak aan te kunnen bieden en hopen u daarmee van dienst te zijn.

De praktijk is aangesloten bij de Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuidwest Nederland, overige informatie daarover kunt u verkrijgen bij de assistente.

Via het submenu kunt u alle relevante informatie over de praktijk terug vinden.

Actueel
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.