Zoeken
Kies uw taal

Online portaal

Onze praktijk maakt gebruik van Mijngezondheid.net, hiermee kunt u online:

  • Vragen stellen via een e-consult
  • Uw medicatie herhalen
  • Lab uitslagen bekijken
  • Het dossier digitaal inzien

Het inplannen van een afspraak en het gebruik van de app zal in een latere fase geïmplementeerd worden.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?
Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij apotheekhoudende huisartspraktijk West Schouwen te Burgh Haamstede, kunnen een gezondheidsportaal openen op MijnGezondheid.net. U logt gemakkelijk op uw mobiele telefoon in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-functie of de DigiD-app. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe opent u een gezondheidsportaal op MijnGezondheid.net?
KLIK HIER om op de website te komen om u aan te kunnen melden voor MijnGezondheid.net.  Als u op de website bent klikt u op de grote knop “inloggen met DigiD” en logt u in (klik niet op aanmelden, bovenaan de website). Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van www.mijngezondheid.net inlogt, ondertekent u digitaal het contract met huisartsenpraktijk Baas. Dankzij deze akkoordverklaring bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld. Om veilig uw dossier open te zetten en uw privacy te waarborgen moet vervolgens ook de arts een handeling verrichten. U zult begrijpen dat patiëntenzorg voorrang heeft boven administratieve handelingen en dat openzetten van uw dossier veilig, secuur en betrouwbaar moet gebeuren, waardoor even kan duren voordat uw toegang geverifieerd is en inzage veilig kan plaatsvinden.

Heeft u vragen?
Dan kunt u op www.mijngezondheid.net veel gestelde vragen en instructievideo`s raadplegen. Daarnaast kunt u uw vraag stellen aan één van de assistentes.

Actueel
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.