Scheepswerfstraat 26 te Burgh-Haamstede  |  Routebeschrijving
A A

Wijziging levertijden apotheek

Geachte patiënt,

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Renesse, West Schouwen en de Waag krijgen per maandag 4 april 2022 op andere tijden de medicatie van de groothandel geleverd. We proberen de service en kwaliteit van onze apotheek zo optimaal mogelijk te houden. Om dit voor elkaar te krijgen willen we u vragen rekening te houden met langere levertijden voor uw medicatie.

Waarom langere levertijden?
Als apotheek krijgen we onze medicatie twee keer per week geleverd door de groothandel. Voor het leveren van de medicatie is de groothandel een samenwerking aangegaan met een andere koeriersdienst. Deze nieuwe koeriersdienst levert de medicijnen niet vroeg in de ochtend, maar pas in de middag af bij de apotheken. Als apotheekhoudende huisartsenpraktijken hebben we geen invloed op de levertijden. U dient uw herhaalmedicatie daarom minimaal 1 week van tevoren te bestellen.

 Baxter en herhaalservice
Als u uw medicatie ontvangt in een baxterrol of u neemt deel aan de herhaalservice dan verandert er voor die medicatie niets. Mocht u naast de baxterrol of herhaalservice medicatie los bestellen dan dient u ook rekening te houden met langere levertijden. Gebruikt u chronische medicatie dan is de herhaalservice een aanrader voor u. Dit omdat wij voor u bijhouden wanneer uw medicatie herhaald dient te worden en dit achter de schermen voor u regelen. U ontvangt van ons een bericht wanneer u de medicatie kunt komen ophalen.

We hopen op uw begrip voor deze aanpassing.

Met vriendelijke groet,

 

Huisartsenteam Renesse, West Schouwen en de Waag

Naar archief

Actueel

23/01

NIET parkeren op openbare weg

Sinds 8 januari 2023 is de mobilite...

Lees meer
10/10

13 oktober alleen op voor spoed

Geachte heer/mevrouw, Apothe...

Lees meer
Archief